Despre noi

La proiectedecase ne mândrim cu imaginea noastră profesională şi avem un personal care este pregătit să transforme ideile noastre în realitate. Suntem implicaţi în toate etapele din procesul de creaţie, de la design-ul de proiectare a clădirilor până la managementul construcţiilor. proiectedecase coordonează planificarea şi execuţia lucrărilor, acordând o atenţie deosebită fiecărei etape.

În cadrul biroului nostru de arhitectură, o echipă de profesionişti calificaţi s-a implicat în proiecte arhitecturale de tipuri variate vreme de peste câteva decenii. Echipa noastră este formată din profesionişti şi tehnicieni în domeniul arhitecturii, designului, peisagisticii, construcţiilor şi ingineriei civile. Echipa noastră şi-a luat angajamentul de a oferi clienţilor noştri cele mai bune soluţii pentru proiectele lor, inclusiv servicii excelente şi calitate în proiectarea şi dezvoltarea proiectelor de arhitectură şi urbanism.

Scopul nostru principal este de a avea clienţi satisfăcuţi, la încheierea proiectului. Vă putem furniza variate servicii, precum realizarea unui studiu de arhitectură sau oferirea de consultanţă. Noi oferim servicii profesionale privind toate aspectele procesului de arhitectura: contracte, autorizaţii necesare, supraveghere construcţii, control periodic al lucrărilor, etc.